μηχανικοι ανελκυστηρες, μηχανικα ασανσερ

mixanika asanser, mixanikoi anelkusthres

ΕΝ ISO 9001:2008

Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας

TUV

Μηχανικοί Ανελκυστήρες

|

Οι  μηχανικοί ανελκυστήρες θεωρούνται οι «κλασικοί» ανελκυστήρες καθώς  είναι από τους πρώτους ανελκυστήρες που μπήκαν στην ζωή μας. Με την ανακάλυψη των υδραυλικών συστημάτων μειώθηκαν πολύ οι  εγκαταστάσεις των μηχανικών ανελκυστήρων καθώς ήταν πιο χρονοβόρα  και οι νέοι εγκαταστάτες δεν είχαν την γνώση για την εγκατάσταση τους.

Η εταιρεία μας από το 1974 που βρίσκεται στον χώρο έχει εγκαταστήσει χιλιάδες μηχανικούς ανελκυστήρες και προτείνει την τοποθέτηση τους καθώς με την πάροδο των χρόνων η τεχνολογία τους έχει εξελιχθεί  πολύ, είναι φιλικοί  προς το περιβάλλον και το κόστος τους πλέον  κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με τους υδραυλικούς ανελκυστήρες.
Η τεχνολογία  INVERTER που υπάρχει στους μηχανικούς ανελκυστήρες παρέχει εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι και 40 % , η λειτουργία του είναι αθόρυβη και έχει ομαλή εκκίνηση και στάση του θαλάμου στους ορόφους.
Οι μηχανικοί ανελκυστήρες διαθέτουν όλα τα συστήματα ασφαλείας και μπορεί να τοποθετηθεί σύστημα απεγκλωβισμού, το οποίο λειτουργεί  σε περίπτωση ολικής διακοπής ρεύματος. 
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την εγκατάσταση είναι πιστοποιημένα και φέρουν την σήμανση CE .


keno